En Бг

Изложба

Преглед на българския дизайн 7 Nov, PORT.A

Изложбата събира на едно място постиженията и добрите идеи на български дизайнери, екипи и агенции от последната една година в различни категории като графичен дизайн, брандинг и идентичност, продуктов дизайн, керамика, интерактивен дизайн, илюстрация, анимация, мода и текстил, социален дизайн и други. Над 30-те подбрани примера на ценни и реализирани вече постижения в дизайна са ярък спомен в колективната памет за сегашното състояние на българската визуална култура.

Това е субективен и невсеобхватен поглед по темата български дизайн. Трудно е да се представи всичко, което се е случило през последната година. По-скоро правим уважителен и скромен опит да компилираме микс, който правдоподобно да предаде състоянието на дисциплината у нас към този момент. Подобно на онлайн архива МЕЛБА, и тук преднамерено търсим да смесим сферите и да разкрием тяхното многообразно влияние върху живота ни.

Галерия ПОРТ.А., ул. Триадица 5, София 7-17 ноември 2019 пон - пт: 14:00 - 20:00ч. сб - нед: 11:00 - 18:00ч. вход: свободен

Откриване

Галерия ПОРТ.А., ул. Триадица 5, София 7 ноември, четвъртък, 19:00ч. - музика и напитки