Melba2021

11-21.11.21

Фестивал за дизайн София

назад

Do It Use It / Herrmann & Coufal

къде

Чешки център, ул. Г. С. Раковски 100, София

кога

13.11.2021, събота 15:00 - 18:00

Съпътстващата работилница DO IT USE IT изхожда от същия принцип - производство със собствени усилия и последователно свеждане до минимум на необходимите строителни елементи и работни операции (по този начин се намаляват и разходите). В същото време продуктите могат лесно и бързо да се разглобят, преместят и сглобят на друго място – оттук идва и името на колекцията. Всеки от елементите играе с различен механичен принцип, който се откроява именно благодарение на минималистичната естетика.


В рамките на изложбата можете да видите част от продукцията на Студио Herrmann&Coufal, а по време на работилницата може да изработите лампата Tension.

LAMP TENSION

Tension e динамична подова лампа, която може да освети както цяло помещение, така и само книга за четене. Има елегантно тяло, изработено от метална пръчка и бетонна основа. Гъвкавостта на материала позволява да се регулира височината на осветителното тяло само с помощта на захранващия кабел. Всички детайли са изрязани до необходимия минимум, за да може да се открои красотата на обтягането.


Места: 10

Цена на участник: 50 лв

Регистрация на имейла на Чешкия център: ccsofia@czech.cz


Таксата се плаща предварително.

Получател: Чешки център София

Банка: УниКредит Булбанк

IBAN: BG56UNCR96601006593116

Основание за плащане: (уъркшоп 2021/6468, име и фамилия на участника)


Организирано от Чешкия център в София.