Melba2021

11-21.11.21

Фестивал за дизайн София

назад

GEMJI (Гемджи)

игрова система и обучително помагало

къде

КО-ОP, бул. Янко Сакъзов 17, София

кога

11 - 21.11.2021

Пон - Пет: 10 - 19, Съб-Нед: 14 - 18

Дизайн и изпълнение: Маргарит (Марк) Ралев Дизайн на опаковка и книжка с правила: Ralev.com - Маргарит Ралев, Алекс Ралева, Марина Христова Оригинални игри и адаптации на игри: Маргарит Ралев, Алекс Ралева, Сaмуил Славчев, Приятели Уеб платформа: Ralev.com - Златко Златев, Иво Караджов, Самуил Славчев, Маргарит Ралев Дизайн на рекламни материали и маркетинг: Ralev.com - Марина Христова, Елеонора Еленкова, Александра Димитрова, Даяна Иванова, Корнелия Юлиева, Маргарит Ралев Видео продукция: Ralev.com, Elektrick.Me, Драго Ралчев 3D рендери: Мирослав Димитров Фотография: Маргарит Ралев, Пламен Гаврилов Консултанти:

Лиа Ралева, Цветан Цонев, Янко Илиев, Христа Ралева, Герман Ралев, Сергей Пунчев, Мартин Ангелов, Петър Димитров, Емилиан Бонев, Йоан Георгиев

Системата GEMJI (Гемджи) е замислена като най-добрата мултифункционална настолна игра в света, както и като иновативен инструмент за обучения. Водещ мотив е възможността да обучава на абстрактни и конкретни концепции (основи на програмирането, например), както и подкана към всички да прекарват повече пълноценно време заедно.

Дизайнът предполага да направи играта любима семейна вещ, увлекателна за малки и големи и да се предава от поколение на поколение. С един комплект могат да се забавлява от един човек до компания от 20. Гемджи е подходяща за хора със зрителни предизвикателства.

Всяко пулче се комбинира с всяко - страхотно инженерно предизвикателство, особено на толкова тънка плочка. Огромен позитив е комплексността на игровата система, която предлага над 30 модела за интеракция с нея. Тя е лесно преносима и адаптивна за всякакви условия и терени.

Идеята катализира в детайл Маргарит (Марк) Ралев в края на 2016г. Следващите години са пълни с хиляди часове експерименти и лични финанси. В края на 2019г. GEMJI участва на най-голямото изложение за настолни игри в света - “Spiel” в Есен, Германия. Веднага е идентифицирана като различна от всичко на пазара. Така в края на 2020 през няколко канала Маргарит успява да събере над 65 000 долара от стотици фенове. Средствата са за производството на първата по-сериозна партида и подсилват интелектуалната защита на марката и дизайна на различни континенти.

Целта е намиране на финансиране за нов тулинг, роботизирано производство, инвестиции в инвентар, маркетинг и др., за да превърне играта от бутиков и труден за намиране продукт в достъпно забавление, налично във всеки голям град по света.

Следете какво се случва с GEMJI на сайта или влезте в списъка на чакащите.

gemji.com