Сподели проекта си. Ревюта на проекти или портфолио в сферата на графичния дизайн

КОГА

3.11.2022, четвъртък | 15:00-19:00

КЪДЕ

Галерия Avrtikl
бул. „Александър Стамболийски“ 20

Kато дизайнери, които постоянно са в дълбините на професията, не винаги можем да погледнем проектите, по които работим със свеж, страничен поглед. Поглед, който обикновено ни дава така нужната перспектива, за да преценим дали една идея си заслужава да бъде развита или не.

 

Познато ли ви е това чувство на несигурност, което изпитвате, когато имате идея за проект и знаете, че идеята си заслужава, но формата, която сте избрали, ви се струва неубедителна? Иска ви се да намерите отговор или решение на това, което не ви удовлетворява в изразната форма която сте избрали но се въртите в кръг и не знаете как да стигнете до желания резултат. Или просто имате нужда да поговорите с някой колега на професионално ниво. Дори да обсъдите конкретни насоки.

Екипът на Know-How-Show-How в лицето на Филип Бояджиев и Дима Стефанова предоставя възможността за обсъждане на проекти или портфолио в приятелска среда и с фокус върху вашата работа. 

На 3-ти ноември в пространството на галерия Avrtikl от 15:00 до 19:00 часа ще имате възможност да получите този външен поглед или подкрепа, от която вашия проект се нуждае. 

 

Всяка индивидуална сесия ще бъде 20 мин., цена 50лв, задължително с предварително записване на: apply@knowhowshowhow.org.